preloader
Hai să discutăm
Strada Vulturilor 31, București 030851
​​Email: geek@marcomhub.ro
Telefon: +4 0757 57 01 01

Tech-Marketing

Suntem mândri de
toate proiectele realizate.

Tech-Marketing

Proiectăm, dezvoltăm și oferim experiențe captivante și ambițioase cu ajutorul tehnologiilor actuale in scopuri de marketing, comunicare si HR

Realitate Augmentată (AR)

Îți aducem lumea digitală in lumea ta fizica. Adaugăm layere noi de interactivitate obiectelor și produselor din jurul tău. Fie video, animatie sau grafica 3D, comunici mai mult și mai modern, convertești lead-urile din offline în lumea online, iar pentru o comunicare distractivă și interactivă a brandului tău îți creăm experiențe AR care pot fi partajate pe canale social media.

Promoții, jocuri, concursuri, tutoriale de produs, testimoniale,  o nouă lume a marketingului si comunicarii se deschide cu ajutorul realității augmentate. Experiențele sunt scalabile, pot fi vizualizate oriunde în lume, oriunde ai acces la internet. Interacțiunea digitală poate fi schimbată și actualizată instant, oriunde s-ar situa produsul tău fizic, pe rafturi sau în depozite, la evenimente sau la consumatori acasă. 

Iti concepem mecanisme de activare AR pentru:

  • Activari in retail, gamification, treasure hunt
  • Printuri si ambalaje interactive
  • Explorari si demo de produse
  • Portaluri si show-room-uri
  • Filtre social media 
  • Experiențe pentru evenimente offline
  • studii de caz medicale și testimoniale medici/pacienți
  • tatuaje interactive pentru festivaluri și/sau copii 

3D Scan

Deținem unicul scanner 3D din România folosit cu scopuri de marketing. Cu ajutorul lui creăm lumi virtuale sau multiplicăm realități fizice.

Te ajutăm sa transpui, cu înaltă precizie, obiecte tridimensionale din lumea reală în lumea digitală, cu ajutorul scanarii 3D. O tehnologie de ultima ora, de până la 20 de ori mai rapidă decât modelarea software 3D. Nu sunt necesare măsurători fizice, ci doar sa ne pui la dispoziție obiectele pe care vrei sa le transpui in mediul digital. 

Un instrument puternic îți sta acum la dispoziție în campaniilor tale de marketing. Scanarea 3D, în tandem cu realitatea augmentată pot fi utilizate în beneficiul unor industrii precum: home&deco, auto, manufactură, artă (Licitații și muzee)

Tururi virtuale

Distanța nu mai reprezintă un impediment. Permite consumatorilor tăi să viziteze și să comande din show-room-ul tău virtual printr-un tur 360 sau lasă-ți vizitatorii să navigheze prin standul tău virtual. Acum ai o afacere deschisă 24/7/365, accesibilă de oriunde și de pe orice device, fără personal și fără costuri logistice. 

Îți reproducem 360 experiența unor targuri, expoziții, show-room-uri, imobiliare, horeca sau chiar obiective turistice. Oferi mai multă interacțiune cu brandul tău, ai mai multe vânzări, un bun return on investment.

Gamification - jocuri de brand web based

În peisajul media de astăzi, brandurile concurează pentru captarea atenției publicului, în opoziție cu utilizatorii care încearcă să scape de mesajele sponsorizate. Într-un astfel de context, aplicarea mecanicii de gamification în strategia de marketing reușește să creeze experiențe pozitive care îmbunătățește interacțiunea utilizatorului, generează loialitate și conversii.

Cum contribuie gamification la împlinirea nevoilor tale?

Reprezintă o alternativă modernă pentru procesul de learning, recrutare, evaluare și implicare a angajaților din companii;

Te ajută în comunicarea promoțiilor la raft sau în mediul digital;

Îți creștere engagementul consumatorilor și îți generează leaduri noi;

Conceptul de gamification poate fi realizat atât cu ajutorul realității augmentate, a soluțiilor VR sau în mediul digital (online și social media).

Realitatea virtuală (VR) - experiențe pre-definite sau custom

Experiențele VR și conținutul 360 deschid noi posibilități de prezentare a produselor și serviciilor. 

De la recrutare și training până la marketing și vânzări, conținutul imersiv îți spune povestea brandului tău. Totul într-un mod unic, memorabil.

Aproape orice proces din lumea reală poate fi reprodus virtual și completat cu imaginația noastră creativă. Îți concepem și dezvoltăm proiecte pentru marketing de produs, configuratoare și demo-uri, corporate storytelling, activări pentru evenimente, studii de caz medicale, onboarding, educație și training, show-room-uri virtuale, tururi virtuale pentru proiecte imobiliare.

Dacă nu ai timp să construiești un proiect personalizat, îți închiriem stație VR cu experiențe predefinite de învățare sau entertainment.