preloader
Hai să discutăm
Strada Vulturilor 31, București 030851
​​Email: geek@marcomhub.ro
Telefon: +4 0757 57 01 01

De ce Marcom Hub?

Când ești practician al industriilor MarComm și HR din România, trăiești într-o lume digitală care crește exponențial, unde există un ocean de soluții dar nimic tangibil și ai nevoie constant de idei fresh care ulterior să-ți livreze și un return of investment. Noi credem că am găsit soluția: un showroom de tehnologie, un spațiu unde ideile creative se transformă în realitate, unde oamenii se inspiră, găsesc resursele de care au nevoie pentru a înflori, testează și dobândesc experiențe. 

De aici și motto-ul nostru: Ideas you can touch

Totuși nu am plecat de la zero, ci cu peste 20 de ani de experiență în spate de la:

Grafică și Tipar, poziţionată ca o agenţie de producţie creativă, cu expertiză în conceperea şi producerea de materiale pentru campanii de marketing şi comunicare și cu o echipă formată din profesioniști în branding, marketing, comunicare, activări și experiențe de brand. 

Agenția de digital marketing AdSymphony , fiind una dintre puținele companii românești înființate înainte de 1995 care nu numai că a trecut testului timpului, dar s-a dezvoltat în permanență. În prezent, AdSymphony, oferă servicii complete de digital marketing, începând de la promovare online, creație conținut digital până la realizare website-uri și producție publicitară.

Immersivibes, agenție cu tehnologie captivantă care proiectează și dezvoltă experiențe, formată dintr-o echipă tânără, creativă, entuziastă și de încredere.

De-a lungul anilor, provocările proiectelor realizate au devenit experiență concretă, practică pe baza căreia am reușit să ne dezvoltăm. Nu ne mulțumim niciodată să oferim doar lucruri. Întotdeauna ne propunem să oferim experiențe relevante pentru toți partenerii noștri. Nu ne place să spunem că le facem pe “toate” sau să fim un șablon. În schimb, ne place să spunem că suntem inovatori în domeniul nostru, că suntem generatori de idei creative, că încercăm mereu să aducem lucruri noi, să oferim experiențe și concepte personalizate, pe scurt factorul “wow” pentru toți clienții noștri. 

Și deși ne dăm seama că descrierea noastră de mai sus poate suna “wow”, nu ne dorim să fim “the best” în toate ci doar “the best” pentru tine. Nici un proiect nu seamănă cu altul, cum nici un client nu este la fel ca celălalt, așa că și nouă ne place să facem lucrurile diferit, de aceea suntem și singura agenție cu propriul spațiu de evenimente. Ne extindem constant aria de cunoștințe, atât intern, cât și prin parteneriate cu alte planete care pot completa universul nostru. 

De la o planetă am devenit 4 așa că ai încredere că te vom pune pe tine în centrul universului Marcom Hub.

Post a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *