preloader
Hai să discutăm
Strada Vulturilor 31, București 030851
​​Email: geek@marcomhub.ro
Telefon: +4 0757 57 01 01

Viitorul learningului? Training în mediul virtual.

Soluții adaptate, captivante și eficiente pentru noile medii de comunicare și de lucru care să te ajute să menții activ interesul participanților? Aceste forme noi de învățare sunt căutate de ani buni cu scopul de a face transferul de cunoștințe mai ușor, mai rapid și mai eficient, iar în era dispozitivelor digitale, learning-ul capătă un alt înțeles cu ajutorul tehnologiei.

În contextul actual, “remote work” sau “work from home” a generat noi cerințe și comportamente în industria de training, learning and development și în industria HR în general. Sesiunile online prin Zoom, Teams, Webex sau alte platforme și-au depășit limita de noutate de la debutul pandemiei, de aceea specialiștii HR au nevoie de ceva mai mult pentru a se diferenția.

Deci ce soluții sunt?

Realitatea virtuală (VR) pare să fie următorul pas firesc pentru evoluția learningului, oferind experiențe memorabile și captivante care altfel nu ar fi posibile. Experiențele virtuale au puterea de a implica și de a inspira într-un mod unic și diferit. În mediul virtual se pot face aplicații personalizate cu diferite module de training, toate adunate într-o librărie de aplicații VR. Prin folosirea tehnologiei Oculus este mai ușor de utilizat și mult mai accesibilă ca și costuri hardware, având posibilitatea de a seta un conținut preîncărcat. Specialiștii HR pot reinterpreta parțial conținutul pentru a crea o experiență relevantă în mediul virtual pentru cursant. Aceștia pot utiliza soluții de gamification, contests, role play, quiz, exploration, în modulele alese pentru a fi transpuse în mediul virtual.

Beneficii?

1. Se învață mai repede și mai bine prin experiență.

2. VR are capacitatea de a inspira, de a crea un conținut unic.

3. VR stârnește imaginația și încurajează gândirea creativă.

4. VR implică activ participanții.

5. VR oferă experiențe memorabile.

Contactează-ne pentru o ofertă personalizată pe nevoia și bugetul tău.

Post a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *