preloader
Hai să discutăm
Strada Vulturilor 31, București 030851
​​Email: geek@marcomhub.ro
Telefon: +4 0757 57 01 01

Păstrează-ți echipa implicată fie că lucrează de acasă sau de la birou

Creează o legătură puternică între  om și brand printr-o abordare personalizată, printr-un sentiment de apartenență la o echipa de succes, prin stimularea implicării și oferă-i o experiență unică.

Integrarea noilor angajați este diferită astăzi, în condițiile lucrului la distanță, față de integrarea în cadrul companiei din perioada anterioară.

Procesul de onboarding are o mare componentă digitală astăzi, specialiștii din HR redirecționând eforturile de armonizare cu valorile și cu viziunea companiei alături de dezvoltarea personală și activitățile de training către mediul online/digital. 

Utilizarea platformelor de e-learning au căpătat o importanță intuită în timp, dar nebănuită a fi atât de accelerată de contextul pandemic. Mai mult, se propagă din ce în ce mai mult platforme care automatizează procesul de onboarding, uitând de latura umană din „resursa umană” abordând impersonal și rece noii membri ai echipei.

Kitul de onboarding conține obiecte utile în activitatea angajatului, începând de la obiecte de papetarie personalizate, care nu mai sunt la îndemâna angajatului așa cum erau la birou, continuând cu obiecte utile în activități de relaxare sau petrecere a timpului liber. Compania păstrează astfel o abordare relaxată și informală.

Din perspectiva angajatului, programul de onboarding reprezintă o oportunitate pentru a se familiariza cu mediul de lucru și compania. Pentru angajator este un moment bun să împărtășească toate elementele care vor contribui la transformarea noului membru al echipei într-un coechipier de succes și în înțelegerea rolului sau în companie. Tot procesul poate fi creativ și personalizat.

Kitul Remote Onboarding face parte din colecția Hybrid Living concepută și produsă de GT – agenție de producție creativă.

Contactează-ne pentru o ofertă personalizată pe nevoia și bugetul tău.

Post a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *